Golfplaten daken

Smits dakbedekkingen werkt bijna dagelijks met golfplaten.

Deze golfplaten zijn van toepassing op veel soorten daken.
De golfplaten zijn asbestvrij vezelcement platen, leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

De producten zijn samengesteld uit Portlandcement, aangevuld met minerale toevoegstoffen en synthetische vezels. Om een constante kwaliteit te kunnen garanderen worden ze geproduceerd door middel van zeer geavanceerde procestechnologieën.
Daarbij wordt de toplaag tweemaal voorzien van een hoogwaardige coating op basis van acrylaten; waarbij ook de kopse kanten worden meegecoat.

Toepassingsmogelijkheden
De toepassingsmogelijkheden van de golfplaten zijn vrijwel onbegrensd.
De golfplaten vinden vooral hun weg naar gebouwen ten behoeve van de agrarische en industriële sector, maar ook voor kleinschalige bouw.

Uitgebreid kleurengamma
Het standaard programma omvat maar liefst acht kleuren: antraciet-zwart, donkergrijs, wolkengrijs, baksteenrood, roodbruin, koraalrood, kastanjebruin en boerengroen.
Maar ook andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk.

Gemakkelijk verwerkbaar
In tal van lengtes leverbaar en gemakkelijk en snel te verwerken met alle gereedschap dat geschikt is voor het bewerken van steenachtige materialen.
Er is een ruime keuze in hulpstukken, zoals nokstukken, onderstukken en windveren.

Betrouwbare kwaliteit
Kiezen voor Smits dakbedekkingen is kiezen voor 10 jaar gegarandeerde kwaliteit.
Zo zijn onze daken stormvast, weerbestendig, waterdicht, dampdoorlatend, maatvast en onderhoudsarm. Eenmaal aangebracht, hebt u er eigenlijk geen omkijken meer naar.
En bij onverhoopte mankementen zorgt de goede garantieregeling voor extra zekerheid.

Bestaande asbesthoudende en/of asbestvrije daken
Tevens kunnen wij zorgdragen, dat de bestaande asbesthoudende en/of asbestvrije daken conform regelwetgeving worden verwijderd en afgevoerd worden.