Renovatie

Renovatie van daken is onze specialiteit.

Als een dak aan het einde van zijn levensduur is en gerenoveerd moet worden, dan is DAT het moment, waarop nagedacht kan worden over hoe men dit aan wil pakken.

Hiervoor adviseert Smits dakbedekkingen over alle aspecten die in dakbedekkingconstructies voor kunnen komen. Voorbeelden hiervan zijn houtwormbestrijding , isolatie, aftimmeringen en daglicht. Natuurlijk ook het type dak, waar u  voor wil kiezen.

De investering van een nieuw dak vraagt een gedegen voorbereiding. Vaak is dat ook het moment om zaken die direct of indirect met het dak te maken hebben aan te pakken. Vooraf alles goed doornemen, geeft geen verrassingen achteraf.

Smits dakbedekkingen adviseert u geheel vrijblijvend. De bijbehorende complete en overzichtelijke offerte is marktconform.

De uitvoering van het werk geschiedt altijd in overleg met de opdrachtgever. Een degelijke voorbereiding en een goede communicatie met alle betrokken partijen is een vereiste om het project zonder al te veel overlast tot een goed einde te brengen.

Het werk wordt uitgevoerd door zeer ervaren en goed opgeleide werknemers. Zij zorgen dat afspraken nagekomen worden en communiceren snel en vakkundig.